MORENA AAN DE AMSTEL

MORENA AAN DE AMSTEL Authentiek Grieks!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1008 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Morena aan de Amstel. Meer weten? Ontdek meer

11 feb 2022 om 22:40 We ordered a small quantity to be delivered 3 minutes away from the restaurant. It took 1hr 15 minutes! I should have gone pick it up myself, but the delay is unjustified in any way.
20 jan 2022 om 16:34 Goed eten. Jammer dat de bestelde 2x fanta miste bij de bezorging. We hebben nog nagebeld hierover. Deze zouden nog nabezorgd worden, maar is nooit aangekomen.
13 jan 2022 om 21:15 Het eten is gewoon goed, maar als de bezorger daarna door Thuisbezorgd de halve stad wordt rondgestuurd en eerst elders een bestelling moet afleveren dan is het eten vanzelf koud. In ieder geval zijn de frietjes niet meer te eten.
9 jan 2022 om 20:50 Het eten was lauw en de bezorgtijd veel te lang.
8 jan 2022 om 7:22 Super lekker
5 jan 2022 om 18:48 The food was delicious
10 dec 2021 om 11:13 Beste Griek ooit!!
26 okt 2021 om 19:18 Eten was koud. Friet niet gaar. Kipfilet was enorm zout en ook koud bij aankomst
30 sep 2021 om 21:40 echt het restaurant is qua tijd niet te doen, ipv 50 minuten ruim 1,5 uur zitten wachten. Had het eigenlijk al opgegeven. Om 19.23 bestellen en het uiteindelijk 21.30 bezorgd krijgen. Eten zelf was goed .
26 aug 2021 om 7:07 Food was as good as you can expect for this price for take-away. Big amount of meat in the mixed grill, fries where very nice seasoned and crispy, salad was a bit easy but oké.
8 aug 2021 om 8:56 Om 19 uur besteld, zo snel mogelijk. 2 uur gewacht. Telkens wisselende indicatie van bezorgtijd. Kwaliteit ok maar zeer karige Griekse salade. Echt niet ok.
1 aug 2021 om 22:39 Ik ben geen moeilijke eter maar dit was de slechtste pita gyros die ik ooit heb geproefd. Vlees was niet vers en leek uit een pakje ontdooid te zijn, hele aparte smaak, friet nat en slap, tzaziki weinig smaak. Ik heb het helaas weg moeten gooien :(